sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Dubai

Dubai kohteena soveltuu hyvin lomakohteeksi, jos haluaa aurinkoa, shoppailua ja hyvää ruokaa. Lentoaikakin on vain reilu 6 tuntia. Aurinko paistoi koko loman ja lämmöt pyöri yli kolmenkymmen asteen. Dubaissa kaikki on tehty isosti ja ennätyksiä on rikottu monessa asiassa, kuten maailman suurin ostoskeskus, korkein rakennus, korkein hotelli ja suurin vesisuihkulähde. Dubai on todella siisti ja mielestäni turvallinen paikka matkustaa. Paljon upeita autoja, kauniita rakennuksia ja tyylikkäitä ihmisiä. Dubai on rauhallinen paikka, jossa ei kaduilla törmää kännissä örveltäviin ihmisiin. Tämä oli toinen reissuni Dubaihin ja voisin hyvin lähteä vielä uudestaankin.

    Jumeirah beach ja Burj al arab- seitsemän tähden hotelli


Lomalla otin rennosti niin ruokailujen kuin treeninkin suhteen. Hotellimme sali oli hyvinvarusteltu tecnogymin laitteilla ja siellä pystyi toteuttaan hienosti omat treenit. Pidin lomalla kevennettyä treeniviikkoa, joten pidin treenipainot kevennettynä ja sarjat pitkinä. Aerobista tuli tehtyä huomaamattakin todella paljon jättimäisissä ostoskeskuksissa, joissa kilometrejä kertyi kävellessä ristiinrastiin. Shoppailu on hyvää hyötyliikuntaa, eikä edes tunnu treeniltä. 



Hotellin aamupalalla oli tarjolla kaikenlaista laidasta laitaan ja tarjonta ylitti odotukset täysin. Esimerkiksi erilaisia leipiä, sämpylöitä, croisantteja, makeita leivonnaisia, salaatteja, ruokaisia lisukkeita, pannukakkuja, vohveleita, muroja, pekonia jne.. Hirvee määrä siis vaihtoehtoja. Tosi paljon vaaleeta höttöhiilaria, mitä useimmat aamupalalla söivät pelkästään.

Oli kyllä ihan mahtavaa mennä aamuisin valmiiseen pöytään, kun ei itse tarvinnut kokata mitään. Useimpina aamuina lautaselleni päätyi suuresta valikoimasta huolimatta ihan vaan munia, kaurapuuroa ja erilaisia hedelmiä. Aamupalalla oli myös huippua omat kokit, jotka tekivät mieleisesi munakkaan erilaisilla täytteillä. 

    Tuoreet hedelmät oli parhautta

Välipalalle mulla oli mukana matkassa proteiinijauhetta, joka oli helppo ottaa evääks rannalle. Taikka toinen hyvä vaihtoehto oli valmissalaatti ja siihen lisäks tonnikalaa prtoteiiniksi. Iltaisin kävimme ulkona syömässä ja välillä herkuttelinkin ihan hyvällä omallatunnolla. Valmennukseltakin tuli vihreetä valoo, että saan lomalla ottaa vähän rennommin. Jälkkäreitäkin tuli otettua, koska tiesin kisadieetin alkavan piakkoin loman jälkeen. Ei lomalla kannata ottaa niin vakavasti ja varsinkin noin lyhyessä ajassa ei ehdi kertyä kroppaan kuin nestettä vaikka paino vähän nousiskin. Ainakaan omalla kohdalla ei paljoo tuhoo ehtiny loman aikana kroppaan tuleen.
Mun mielestä lomalla kuuluu nauttia lomakohteen antimista ja ottaa vähän rennommin arkeen verrattuna, jos nyt ei olla kisadieetillä. Tietysti jonkunlainen balanssi kannattaa pitää ihan hyvän olonkin takia, ettei vedetä kroppaa aivan sekaisin.


    Ehdottomasti paras burger-paikka EVER!



Reissun kohokohta oli ehdottomasti jahdin vuokraus, jolla ajelimme Dubain edustalla katselemassa nähtävyyksiä mereltä päin. 

 Kaiken kaikkiaan Dubain loma oli hyvin onnistunut.
 XOXO Tea 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!