keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Dieetin puoliväli

Aika on kulunut todella nopsaan siitä kun alotin virallisen kisadieetin joulukuun alusta. Päivät menee treenatessa ja töissä. Vapaa-ajan pyhitän aina mahdollisuuksien mukaan levolle ja heitän aivot narikkaan esimerkiksi katsellen kaikenlaista hömppää tvstä. Kardashianit on yks mun suosikki tällä hetkellä, jota tulee katseltua myös ipadiltä crossarin päällä tehden aamuaerobisia kun ulkona on ollut niin karseita lenkkikelejä. Kisadieetistä ei oo vapaapäiviä tai välipäiviä, vaan jokapäivä on tavoitteet kirkkaana mielessä ja hyvin on homma kulkenut eteenpäin. Eli no excuses! Musta on niin motivoivaa huomata kropassa muutoksia ja sitä kehitystä, minkä eteen on tehty töitä. Motivaattoreina toimii tässä kisaamisessa ehdottomasti oma kehitys ja itsensä haastaminen. Yhden kisoihin liittymättömän tavotteen oon itelleni asettanu, kun painoo alkaa ny tippuun, niin haasteena olis muutama leuka putkeen vielä vetästä ilman apuja. Ehkä siitä vielä saadaan videomateriaalia, mutta harjotellaan ny ensiks vähän lisää.
Sekä motivaatioo omaan tekemiseen saan myös bikinipro-kilpailijoista, joita seurailen esimerkiks instagramissa ja YouTubesta.  Yksi suosikeistani on ehdottomasti Narmin Assria.


Nyt olis vielä dieettiä noin puolet jäljellä ja loppukiri alkaa. Tässä kohtaa alkaa tossu pikkuhiljaa painaan ja paikat ei enää palaudu samalla tapaan kun aiemmin, joten aletaan kysyyn enemmän tahdonvoimaa. Aika kliseinen lause, mutta joka vaan niin pitää paikkaansa, "never give up!" On ollu suunnitelmissa, jos lähtisin tässä ennen kisoja Espanjaan vielä viikoks treenaileen. Mitään ei oo viä lyöty lukkoon, mutta katsotaan. Kivaahan se olis päästä vähän ulos aurinkoon treenaileen ja saada vähän lämpöö. Tämmöstä täällä siis tällä hetkellä, elikkä dieetti rullaa eteenpäin ja viikonloppuna olis valmentajan kanssa kuntocheckki, joten saas nähdä mikä on palaute tällä kertaa.  Eteenpäin on ainakin menty. 



Seuraavan postauksen voisin tehdä fitness-kisoihin liittyvästä lavastailauksesta. Viime kerralla laitoin nimittäin itselleni lavameikit ja hiukset itse niinkuin teen tänäkin vuonna luultavammin. Sain lookista positiivista palautetta, joten voisin antaa myös teille muillekkin vähän jotain vinkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!