maanantai 16. marraskuuta 2015

Kun treenit ei kulje

Joskus saattaa olla se fiilis, kun ei huvita tai jaksa lähtee salille, mut mulla onneks niitä kertoja on hyvin hyvin harvoin. Salitreenit on mun elämän suola, jota jopa odotan.. Ja koitan pitää aina nämä seuraavat asiat kunnossa, jotta homma toimii. 
Lepo, ravinto, treeni on pyhä kolminaisuus, jos haluaa kehittyä! 

Yleensä jos on noita huonoja fiiliksiä, ettei huvita, voi miettiä 
A) onko nukkunut hyvin
B) onko syönyt tarpeeksi
C) onko juonut tarpeeksi
D) oletko stressaantunut 
E) oletko ylikuormittunut
F) oletko muistanut pitää lepoviikkoja 

Kun nää palikat laittaa kuntoon, niin melkein kaikki sujuukin jo itsestään. Ainahan ei voi olla pelkkiä hyviä treenejä, joten väliin mahtuu huonoja väkisinki. Mutta jos näitä fiiliksiä kuitenkin toistuvasti löytyy, ettei huvita/kulje/kiinnosta, niin suosittelen ottamaan vähän etäisyyttä omaan lajiin ja pitämään lepoa. Yleensä se auttaa ja innostus palaa itsellään.

Otan fitfarmin pre-workout latausjuoman työpäivän jälkeen, kun lähden treenaamaan, jos tuntuu, että treenienergiat on vähissä. Tämä hyvänmakunen pre-workout latari sisältää muunmuuassa bcaa-aminohappoja, beeta-alaniinia, kofeiinia, glutamiinia, eri vitamiineja... Tällä tuotteella saa paremman pumpin ja beeta-alaniini saa aikaan kivan pistelevän tunteen ihossa. 


Tänään kävin kuntocheckissä Tampereella Bullin toimistolla, jossa näytin tän hetkistä kuntoa ja päätettiin dieetin alkamisajankohta. Tämän jälkeen kävin treenaamassa jalat ja vatsat Wolffilla, mutta nyt aiheeseenkin liittyen treeni ei oikein kulkenut. Mun jalat ei oo vielä palautunut jostain syystä ja kipu lihaksessa ei hellittänyt hyvästä lämmittelystä ja venyttelyistä huolimatta. Sain silti ihan ok treenin tehtyä, mutta kyllä kotisalilla on paras treenata, kun tuntee laitteet ja painot. Välillä on tietty kiva käydä katteleen muillakin saleilla vaihtelun vuoks. 
Tampereen bodymekkana tunnettu, Wolf 

Oon lähdössä viikon päästä Dubaihin hakeen vähän aurinkoenergiaa tulevaan talveen, koska tää Suomen pimeys ei oo yhtään mun juttu. Yleensä tommonen irtiotto tekee hyvää ja varsinkin ennen dieettiä tää on loistava ajankohta. Reissussa tulen tekemään aerobista ja kevyttä treeniä sekä syön  vapaammin, mutta niistä sitten lisää myöhemmin, kunhan päästään kohteeseen. 
Vuosi sitten Dubaissa ja taas lähtö samaan paikkaan. Can't wait! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!